/
since 1997
logo aur nisip
CONURI AURICULARE
Cand sistemul de autocuratare al urechii nu functioneazã perfect, se pot forma "dopuri de cearã", dacã nu este scos poate provoca iritatii, poate fi cauza micsorãrii auzului, mâncãrimi, fluierãturi si pierderea momentanã a echilibrului.

Mai multe persoane incearcã sã elimine "dopul" de cearã cu o curãtenie "excesiva" sau cu metode "violente", curatând canalul auditiv cu sprayuri , interventii normale sau betisoare cu vatã.

Aceste metode pot avea rezultate periculoase, pentru cã deseori ceara vine doar impinsã mai in adâncime in canalul auditiv, inchizându-l definitiv si riscând o leziune a membranei timpanului.

Conul auricular HOVAN este o solutie optima atat pentru igiena urechii cat si pentru expulzarea dopurilor de ceara.


Conul auricular HOVAN este un produs natural igienic, fabricate din bumbac sterilizat pur netratat, ceara de albine, ceara de palmier si propolis.

Infasurarea bumbacului, lungimea optima a conului si uniformitatea acoperirii cu ceara de albine sunt principalele caracteristici ale produsului pentru a obtine un rezultat optim.
con 2 con+ dop fereastra
Dispozitiv de siguranta

Dispozitivul de colectare a picaturilor adera perfect la peretii 
interiori conici ai conului si, datorita mijlocului sau central ridicat, creeaza un rezervor care retine orice aglomerari de ceara (limitate de caracteristicile bumbacului)

Dispozitivul de siguranta , fabricat din PET, permite ca, caldura arderii sa aiba un efect maxim asupra tratamentului , garantând o siguranta maxima.
HOVAN NATUR conuri_page0_image